28 Temmuz 2012 Cumartesi

Mobilya & Dekorasyon ツ

Dekorasyon birbiri ile ilintili birçok alandan oluşur. Söz gelimi bir evi dekore ederken her odayı ayrı, ancak diğer odalara uygun ve uyumlu düşünmek zorundasınızdır. Ayrıca odanın da kendi içinde ayrı dekorasyon bölümleri vardır , bunlarda uyumlu olmak zorundadır.
Dekorasyona katkıda bulunan süs, yeni trend olan dekoratif stickerlar, çıkartmalar, duvar süsleri ve dekoratif süsler, perde, halı , cibinlik kısacası her türlü dekoratif malzeme mevcuttur. :)



Yani mobilyada şıklığı arayanlar için seçenekleri bir araya getirdik.. Cıvıl cıvıl renk sevenler, sadelikten hoşlananlar için farklı mobilya ve dekorasyonlar..

Anneme bunları göstersem bayılır ki ben bile direkt hayalperestliğe başvurdum.. :)
Doğa manzarasının rahatlatan etkisiyle kitap okuyabileceğiniz, ne zaman stresten uzaklaşmak isterseniz gelebileceğiniz güzel bir köşe.. 


Çoğu insanın beğeneceği farklı bir tasarım..

 Dar alanlar için olan çeşitli çözümlerden biri..

 Sadelikten yana olanların ve kitapları çok sevenlerin mekanı.. 

 Renkli kişiliklerin tercihi olabilecek cıvıl cıvıl görünümüyle insanı mutlu eden bir mekan..

 Sade bir soyunma odası..

Ev görünümüyle çocukların ilgisini çekebilecek bir ranza, gerçi ranzalar çocukların ilgisini her zaman çeker de bu başka :)

 Renkleriyle huzur veren şık bir ortam..

























Neyse fazla söze gerek yok kısacası bayılacaksınız( tabi herkes bayılmaya bilir , zevkler ve renkler tartışılmaz :D). Huzur ve mutluluğu ben bunlarda bulurum diyorum ve susuyorum... :P














































































ツ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder